Kijk ook op:
www.vandijkheftrucks.nl
 
     
  Ons bedrijf

Van Dijk Bandenservice is opgericht in 1997. Naast het heftruckservice bedrijf waar men voor het vele intern transport materieel al veelvuldig industriebanden monteerde, ging men zich toen toeleggen op het gehele leveringsprogramma in de banden industrie.

Van Dijk Bandenservice is aangesloten bij de VACO (een branche organisatie voor de banden en wielen branche) 
Als erkend VACO bandenservicebedrijf leveren wij alle type en merken banden die gemonteerd zijn op auto's, motoren, vrachtwagens, heftrucks, tractoren, aanhangwagens, kranen en vele andere voertuigen.

In onze werkplaats hebben wij de moderne montage en uitlijn apparatuur staan om snel en vakkundig de banden te monteren.

De diverse merken auto en vrachtwagen banden in ons programma zijn : Michelin, Toyo, Continental, en de vernieuwde banden van de Kargo groep. 

Een eigen pechservicedienst zorgt voor een snelle slagvaardige reparatie of vervanging van banden en wielen op de vrachtwagens als deze in de regio langs de kant van de weg staan.
Tijdens de natte en koude periode van het jaar voorzien wij de auto's van onze klanten met winterbanden. deze staan veelal op ruilvelg bij ons gestald en worden in het voorjaar weer geruild voor de standaard zomerbanden.

Wij staan bekend als een no-nonsense bedrijf met directe korte lijnen met een snelle en correcte service. In combinatie met de kwaliteitsbanden van onze toeleveranciers, leveren wij een complete dienst vanaf advies en keuze tot eindmontage.  

De bedrijfsvoering bij Van Dijk Bandenservice wordt door Johan Verhoek verzorgd. Hij adviseert en kan voor u als klant de juiste offerte maken voor banden en lichtmetalen wielen. Samen met zijn collega bandenmonteur nemen ze het monteren, afstellen, uitlijnen en de reparaties voor hun rekening. 
 
   
| Home | Nieuws | Producten | Verhuur | Historie | Contact |